Spaanse School Sevilla

Cursus Spaans – Spaanse School Sevilla. Triana

Learn Spanish in Sevilla

 

Onze Spaande school is gevestigd in het hart van het beroemde district van Triana en slechts gescheiden van de historische stad Sevilla door de rivier Guadalquivir. Slechts een paar minuten lopen van onze school na het oversteken van een van de prachtige bruggen over de rivier Guadalquivir bevinden onze studenten zich in het centrum van Sevilla in de buurt van de Plaza de España, Parque de Maria Luisa, de kathedraal van Sevilla, etc.

Van de beroemde “Calle Betis, die parallel loopt aan de rivier Guadalquivir, heb je prachtige uitzichten over Sevilla, gedomineerd door de Gouden Toren (la Torre de Oro) en het niet te missen Giralda. Ten einde in het centrum aan te komen hoef je slechts de Isabel II brug (bekend in Sevilla als de Triana brug) of de San Telmo brug over te steken.

Onze Spaanse lessen in Sevilla worden gegeven in samenwerking met de Spaanse schoolCEGA. Bovendien voldoen onze Spaanse lessen in Sevilla aan de kwaliteit van Escuela atenea; beperkte groepen (maximaal 6 studenten) en persoonlijke aandacht.

Spanish Courses Seville - Spanish School Seville

 

Behalve de Spaanse cursus zullen onze studenten de mogelijkheid hebben om een stad te leren kennen, die allerlei culturele en ontspannende activiteiten biedt.

Slenterend door de nauwe straten en prachtige pleinen van Triana zul je niet teleurgesteld zijn omdat er een authentieke Andalusische sfeer is. Je kunt sfeervolle straten zien met terrasjes van de vele restaurants en tapas bars, die vol zijn met vrolijke mensen, de vele beelden gewijd aan de Stierenvechters of Flamenco dansers; in de traditionele dansscholen, de oude huizen met betegelde gevels en prachtige binnenplaatsen, waar je een blik kunt werpen op een voorbije tijd. Ten slotte is slenteren in Triana zoals ademen in Andalusië.